ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil

alterna-bamboo-smooth-kendi-oil-dry-oil

Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil er et ideelt produkt for styling av hår og temming av selv de mest uregjerlige hårstrå. Liker du topper, fletter, weaves eller å finne opp kompliserte frisyrer, er dette oljen for deg. Den hjelper deg i din daglige styling.

Prøv den, og du vil se hvor briljant den fungerer.

Hva er effekten og egenskapene til ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil?

Takket være produktets konsistens kan det brukes som en intensiv behandling eller et stylingprodukt. De beste resultatene er synlige på hår som er tynt og av medium lengde. ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil forhindrer statisk og krusete hår. Den gjør håret glatt, silkemykt og glansfullt. Videre beskytter oljen håret fra varme og gjør styling, tørking og børsting lettere. I tillegg gjenoppretter den hårets flisete tupper, gir næring i dybden og gir styrke. Den beskytter mot skadelig solstråling, høy luftfuktighet. Den har en svært lett formel som ikke tynger ned håret og ikke gir fet hodebunn.

ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil inneholder bambus- og kendiolje. Den første har regenererende og forsterkende egenskaper. Forhindrer hårtap, gir fleksibilitet, fuktighet og næring. Den inneholder stoffer med antioksiderende og beskyttende effekt. Mens kendiolje er rik på umettede fettsyrer. De er nærende, lindrende og regenererende. Videre beskytter de mot UV-stråler og andre skadelige faktorer fra det ytre miljøet.

Hvordan bruke ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil?

ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil kan brukes som et produkt utformet for intensiv behandling eller som en base for styling. Oljen har form av en mist, og teksturen er svært delikat og lett. Alt du må gjøre er å spraye håret fra en avstand på cirka 10 cm. Du kan i tillegg påføre produktet i håndflatene og gni det inn i fuktig eller til og med vått hår. På denne måten glatter du ut håret og sikrer glans. Vær forsiktig så du ikke får oljen inn i øynene, siden det kan gi irritasjoner.
Vet du hvor man kjøper ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil?

Du kan finne ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil i større parfymerier. Oljen er også tilgjengelig på nett. Du vil definitivt ikke ha problemer med å kjøpe dette produktet. Har du ikke bestemt deg ennå, finn ut hva andre jenter sier om produktet. Bare bla gjennom forum og blogger og les omtaler. ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil er et relativt dyrt produkt, derfor blir nok ikke alle av dere overtalt til å kjøpe det.

Sluttevaluering

Det beste ved denne oljen er den originale sammensetningen. Bambus- og kendiolje fungerer svært bra i både hår og hodebunn. På begynnelsen av behandlingen merker du at håret er sterkere og ikke så lett får mekanisk eller kjemisk skade, i tillegg til at det får mer næring og fuktighet. Videre er bruken av ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil så enkel at du ikke vil kunne vente på neste påføring. Tross alt er det svært praktisk for alle å bruke en pumpespray. Glans, gjenoppbyggelse og lettere styling er grunnegenskapene til denne oljen. Er du en fan av overdådige frisyrer samtidig som du vil ha sunt hår, bør du prøve ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil. De utrolige resultatene til produktet bekreftes av mange svært gode omtaler. Vet du hvor du skal kjøpe dette produktet, så ikke nøl; det er bare prisen som kan få deg fra å kjøpe det.

Fordeler:

  • mistformelen gjør påføring enklere
  • inkluderer bambus- og kendiolje
  • gir glød
  • regenererer ødelagte hårstrå
  • hjelper med hårstyling
  • beskytter mot solstråling

Ulemper:

  • kan irritere svært sensitive øyne og huden rundt