Bumble and bumble Invisible Oil

bumble-and-bumble-invisible-oil

Hvis du ofte farger, bleker eller styler håret med varm luft, bør du prøve Bumble and bumble Invisible Oil. Spesielle ingredienser forynger og gir fuktighet til tørt hår og tar vare på hodebunnen. Sørg for å tilpasse doseringen til hårlengden din. I dette tilfellet, husk at jo mindre jo bedre.

Bare noen få dråper essensiell olje forbedrer tilstanden til både hår og hodebunn.

Hva er virkningen og egenskapene til Bumble and bumble Invisible Oil?

Bumble and bumble Invisible Oil er utformet til pleie av alle hårtyper, inkludert farget hår. Produktet absorberes svært raskt, gir glød og hjelper med å skape vakre frisyrer. Den forhindrer håret i å bli statisk og kruset, og temmer uregjerlig hår. Takket være dette produktet er håret finere, mykt å ta på og velnært i dybden. Produktet gjør børsting lettere, styrker lokkene, forhindrer dem fra å brekke og forhindrer hårtap. Videre inneholder Bumble and bumble Invisible Oil solbeskyttelse og stoffer som beskytter håret mot varme. Ingen fare, bare nyt sommersolen.

Oljen Bumble and bumble Invisible Oil inneholder opptil seks oljer og to ekstrakter. Disse er: kokosolje, macadamianøttolje, mandelolje, druefrøolje, monoiolje og arganolje, samt Tahitisk gardeniaekstrakt og druefrøekstrakt. Disse ingrediensene tar vare på tilstanden til både hår og hodebunn. I tillegg har de nærende, styrkende og beskyttende egenskaper. Kombinasjonen av disse oljene i et produkt gjør at håret ditt blir vakkert og sunt.

Hvordan bruke Bumble and bumble Invisible Oil?

Det er interessant at jo mindre Bumble and bumble Invisible Oil du bruker, jo bedre blir resultatene. Påfør oljen i vått hår, og tørk det deretter med kald luft. Før dette lager du krøller eller sikrer hårtuppene mot å flise seg. Invisible Oil kan brukes så ofte som du trenger det. Påfør den før hver frisyre, flette eller topp. Påføringen av Bumble and bumble Invisible Oil er svært enkel. Produktet er i form av en mist, og du trenger bare å spraye den direkte i håret.

Vet du hvor man kjøper Bumble and bumble Invisible Oil?

Du finner Bumble and bumble Invisible Oil i ethvert stort parfymeri. Det er noe mer praktisk, selvsagt, å kjøpe produktene på internett. Før du gjør dette må du vite at kostnaden til produktet kan være noe forskjellig på forskjellige sider og lister. Generelt er prisen på Bumble and bumble Invisible Oil en av de høyeste i rangeringen. Produktet har samlet gode anmeldelser på internett, og anbefales sterkt.
Sluttevaluering.

Bumble and bumble Invisible Oil kan brukes daglig før du styler håret. Det er absolutt svært praktisk for kvinner som har hastverk, som skynder seg til jobb eller studier og som vil se plettfri og vakre ut. Du vil bli gledelig overrasket over virkningen og egenskapene til produktet. De beste resultatene oppnås i farget hår og hår som er skadet på grunn av for hyppig styling med varm luft. Den regenererer og styler krøllete og bølgete hår. Vil du lage krøller, bruk Bumble and bumble Invisible Oil til å bevare frisyren. Det finnes mange positive meninger som kan hjelpe deg å velge dette produktet. Oljen er lett tilgjengelig og prisen tilsvarer egenskapene.

Fordeler:

  • bevarer krøller
  • gjør styling lettere og temmer uregjerlig hår
  • glatter ut håret og gir glans
  • gir termisk beskyttelse
  • lettvint påføring
  • anbefales for pleie av fargebehandlet hår

Ulemper:

  • føning av hår som er dekket med olje ved bruk av kald luft tar lang tid
  • resultatene man oppnår under behandlingen varer ikke lenge
  • oljen hjelper deg ikke om du fortsetter å style håret ved hjelp av varm luft
  • liten effekt hvis brukt daglig