Dabur Amla

dabur-amla

Til tross for den karakteristiske duften, bruker mange jenter villig håroljen Dabur Amla. Produktet har lindrende, regenererende og helbredende egenskaper. Den tar seg ikke bare av hårets tilstand, men tilstanden til hodebunnen også.

Kunne du tenkt deg glatt, glansfullt og mykt hår, har du ikke noe annet valg enn å bruke dette produktet.

Hva er virkningen og egenskapene til Dabur Amla?

Dabur Amla Oil gjør håret sterkere og velnært. Produktet har antiinflammatoriske, antiflass, regenererende og lindrende egenskaper. Det forhinder hårtap, gjenoppbygger flisete tupper og lindrer hodebunnen vår. Videre gir produktet fuktighet, motstandskraft og glans. Det fungerer også perfekt til håroljing. Takket være denne behandlingen vil håret ditt lettere kunne børstes og styles, mens føning og utretting blir en svært hyggelig prosedyre. Massasje, som gjøres når vi oljer håret, forbedrer blodsirkulasjonen i hodebunnen, øker absorberingen av produktet og får oss til å slappe av.

Den viktigste ingrediensen er Amla – også kjent som indisk stikkelsbær. I India brukes det som et produkt for å gi håret næring og styrke. Det er svært ofte brukt som et ekstra tilskudd i balsam, hårmasker og annen kosmetikk. I tillegg gir det tykkelse og glans til frisyren din. Har du krøllete hår bør du prøve oljen Dabur Amla. Produktet vil hjelpe deg å justere enhver frisyre og holde krøllene ved like. Visste du at amlafrukten stimulerer vekst av nye hår? Bruker du den jevnlig vil du snart kunne nyte en ny frisyre.

Hvordan bruke Dabur Amla?

Dabur Amla Oil er et typisk indisk produkt. Den har en semiflytende konsistens, så enhver påføring vil være svært enkel. Ønsker du å oppnå enda bedre resultater, bør du bruke produktet over natten, i hele hårlengden og hodebunnen. Om morgenen vasker du håret grundig; når du vasker blir du også kvitt den sterke duften av produktet. Hva gjør man for å få Dabur Amla til å absorberes enda raskere? Før du legger deg utfører du en femminutters hodebunnsmassasje. Resultatene av behandlingen bør være ganske gode.

Vet du hvor man kjøper Dabur Amla?

Denne indiske håroljen finnes i nettbutikker og helsekostforretninger. Du vil bli overrasket over den lave prisen på produktet, som inneholder de mest verdifulle plantene i Ayurveda. Prisen på Dabur Amla er svært lav sammenlignet med andre produkter med lignende kombinasjon. Er du ikke overbevist om hvilken olje du bør velge, sjekk nettomtalene fra andre jenter. Dabur Amla har mange av dem.

Sluttevaluering.

Liker du den sterke duften av indiske urter som finnes i håroljen Amla Dabur, gå i gang med behandlingen. Mange jenter liker ikke denne duften, og derfor er ikke alle omtaler av produktet alltid positive. Men prisen på produktet beviser kvaliteten. Ta dette med i betraktningen når du kjøper Dabur Amla. Under behandlingen vil du selv kunne se egenskapene og virkningen av produktet. Vil du at håret ditt skal bli vakkert, glansfullt og sunt, så ikke vent lenger, men begynn behandlingen uten å nøle.

Fordeler:

  • glatter ut håret og gir glans
  • absorberes raskt
  • pleier både hår og hodebunn
  • gjør styling lettere

Ulemper:

  • ubehagelig duft
  • lav pris
  • oljen er ikke effektiv
  • ikke tilgjengelig i mange fysiske butikker
  • påfører du for mye olje i hodebunnen kan den bli fet