Kerastase Elixir Ultime

kerastase-elixir-ultime

Kerastase Elixir Ultime oil anbefales for alle hårtyper, spesielt hår som er skadet på grunn av hyppig farging eller styling med høy temperatur. Den inneholder naturlige ingredienser som pleier hår og hodebunn og er helt trygg og svært effektiv.

Sørg for å velge en Kerastase-olje som vil oppfylle behovene til håret ditt.

Hva er virkningen og egenskapene til Kerastase Elixir Ultime?

Kerastase Elixir Ultime Oil gir håret ditt glans, mykhet og glatthet. Takket være dette vil børsting og styling av håret være mye lettere. Håret blir sunnere, sterkere og vakrere. Men husk at det kun er jevnlig bruk av produktet som vil gi tilfredsstillende resultater. Videre har oljen fuktighetsgivende, nærende og regenererende virkning. Den beskytter håret mot varme generert av stylingverktøy, og beskytter hårtuppene mot å flise seg.

Kerastase Elixir Ultime inneholder opptil fire essensielle oljer: mais, argan, camellia og pracaxi. Den første har antioksiderende egenskaper og gir mykhet og glans; den tar også vare på hodebunnen. Arganolje gir næring og beskytter håret mot den negative påvirkningen fra ytre faktorer. Den tredje komponenten, camelliaolje, glatter ut håret og gir det glød. Mens pracaxiolje gir dypt nærende virkning. Den gir næring og regenererer hårstråene, og forbedrer synlig tilstanden.

Hvordan bruker man Kerastase Elixir Ultime?

Oljen Kerastase Elixir Ultime kan brukes på fire forskjellige måter. Du kan påføre den før du vasker håret for å fjerne eventuelle rester av stylingprodukter. Påfør noen dråper olje i hele håret, gni den inn og la den være i håret i noen få minutter. Så vasker du den av med en sjampo beregnet på hårtypen din. For å gi næring og beskytte håret fra varme, påfører du olje før du føner håret ditt. Denne metoden for å bruke produktet vil gjøre børsting og utretting lettere. Etter at du har tørket håret ditt, gnir du noen dråper av Kerastase Elixir Ultime inn i det, for å glatte ut og gi glans. Bruk oljen hver dag, når du ønsker å style håret.

Vet du hvor man kjøper Kerastase Elixir Ultime?

Kerastase Elixir Ultime hårolje er lett tilgjengelig. Du kan kjøpe den i de fleste parfymerier og på nett. Men før du kjøper produktet bør du finne ut hva kvinner som tidligere har brukt det, har å si om produktet. Kommentarene til andre hårelskere kan hjelpe deg å bestemme deg for om det er verdt å kjøpe. Videre er ikke prisen på Kerastase Elixir Ultime overdrevent høy. Du må huske på at produktet inneholder så mye som fire naturlige oljer. Derfor bør prisen samsvare med egenskapene og virkningen til disse komponentene.
Sluttevaluering.

Den største fordelen til produktet er sammensetningen. Fire oljer vil absolutt gi næring til hår og hodebunn. Effekten til Kerastase Elixir Ultime kan overraske deg så mye at du vil ha lyst til å bruke den hele tiden. I tillegg er det virkelig enkelt å bruke produktet – pumpen vil gjøre det enda enklere for deg. Hvis håret ditt er skadet på grunn av farging, utretting, føning eller uriktig børsting, er dette produktet riktig for deg. Du vil definitivt bli en fan av den fuktighetsgivende, regenererende og utglattende virkningen til produktet. Din nye frisyre vil være perfekt og du vil være fornøyd med det vakre utseendet. Men før du kjøper oljen, sjekk omtaler og priser. Kerastase Elixir Ultime anbefales for alle uavhengig av type hår og hodebunn.

Fordeler:

  • oljen er lett å påføre
  • gjør styling og børsting lettere
  • regenererer hår som er skadet av farging og styling med høy temperatur
  • de fire oljene som produktet inneholder gir næring både til hår og hodebunn
  • glatter ut, mykgjør og gir glans

Ulemper:

  • hvis du ofte farger eller føner håret vil dessverre ikke denne oljen hjelpe deg
  • effekten av velnært og glatt hår varer ikke lenge
  • samler både gode og dårlige omtaler på internett
  • Kerastase-serien tilbyr flere typer oljer – hvis du ikke velger riktig olje, gir ikke behandlingen resultater.
  • hvis du ikke følger bruksanvisningen på pakken, kan resultatene bli miserable.