MoroccanOil Treatment

moroccanoil-treatment

MoroccanOil Treatment er satt pris på av mange jenter for sammensetningen og egenskapene. Den inneholder arganolje, det beste hårpleiestoffet. Jenter med hår som er skadet, svekket og glansløst vil umiddelbart forelske seg i den. Oppdager du at ditt første grå hår dukker opp, vil denne oljen også hjelpe deg.

Den inneholder naturlige antioksidanter som bremser aldringsprosessen. Sjekk selv!

Hva er effekten og egenskapene til MoroccanOil Treatment?

MoroccanOil Treatment anbefales til pleie av alle hårtyper, fra rett hår via bølgete og til slutt krøllete hår. Produktet gir pleiende effekt, hjelper med styling og er svært godt som et produkt brukt til å sette frisyren. Videre reduserer det tørketiden, beskytter hårstrå og tupper fra skade, glatter ut uregjerlig hår. Det regenererer skadet går, forhindrer statisk hår og at floker formes. Det har antioksiderende egenskaper, reduserer hårtap og gir glans.

MoroccanOil Treatment inneholder ikke parabener, mineraloljer eller andre stoffer som kan være ansvarlige for at hår og hodebunn tørker ut. Hovedkomponenten er arganolje, som er rik på antioksidanter, vitaminer og fettsyrer. Den gir ikke bare næring og pleie, styrker hår og hårfollikler, men tar også vare på hodebunnen. MoroccanOil Treatment inkluderer også linfrøekstrakt. Denne komponenten glatter ut, gir glans og gir hårstråene fuktighet. Takket være denne blir det mye lettere å style håret.

Hvordan bruke MoroccanOil Treatment?

Doseringen av MoroccanOil Treatment må velges alt etter hvor langt håret er og hvor intensiv pleie det krever. For gjennomsnittlig hårlengde trenger du rundt to pumper. Påfør oljen i rent, fuktig hår, fra midten av lengden med en større mengde av produktet i tuppene. Så føner du håret eller lar det lufttørke. Vil du glatte ut håret og regenerere tuppene, påfører du MoroccanOil Treatment umiddelbart etter hårvask. Oljen fungerer også perfekt som en forsterker i masker eller balsam. Bare tilsett et par dråper olje i produktet, bland grundig og påfør blandingen i håret. MoroccanOil Treatment har en lett tekstur og påføres lett i håret, og gir det styrke og næring like raskt.

Vet du hvor man kjøper MoroccanOil Treatment?

MoroccanOil Treatment er et produkt som er ganske vanskelig å få tak i, og det er usannsynlig at du finner det i fysiske butikker. Det er mye lettere å kjøpe det på internett, auksjoner og virtuelle parfymerier og apoteker. På grunn av at produktet inneholder arganolje er prisen svært høy. Likevel samler MoroccanOil Treatment opp positive tilbakemeldinger. Mange jenter er fornøyd med resultatene. Husk å sjekke om pakken er utstyrt med pumpe. Produsenten har ikke festet applikatoren til flasken, men du må sette den på selv.

Sluttevaluering

Den største fordelen til MoroccanOil Treatment er en av komponentene – arganolje. De fleste av dere har sikkert hørt om de utrolige egenskapene og effekten til denne oljen. Vil du ha vakkert, glansfullt og sunt hår bør du absolutt teste dette produktet. Desverre hindrer produsenten bruk av MoroccanOil Treatment. Produktet er utstyrt med en applikator, men før første påføring må den festes til flasken. Videre, som passer til en god olje, er prisen ganske høy. Uansett er det mange hårelskere som setter pris på produktets virkning, og som absolutt vil kjøpe det. Hvordan du få tak i en slik olje? Sjekk på nett og i gode frisørbutikker.

Fordeler:

  • inkluderer naturlige antioksidanter
  • regenererer og gir næring til håret
  • beskytter mot skadelige ytre faktorer
  • forhindrer håret fra å bli statisk og krusete
  • regenererer flisete tupper
  • forsinker grånende hår og bremser hårtap

Ulemper:

  • inkluderer silikoner og mineraloljer
  • under første påføring må du feste pumpen til flasken
  • produktet er lite tilgjengelig