Dove Serum-In-Oil

dove-serum-in-oil

Hvordan beskytte håret ditt mot varme eller forurensning fra miljøet? Test Dove Serum-In-Oil! Virkningen og egenskapene til produktet vil overraske deg positivt. Hvis børsting og styling av håret også gir deg vanskeligheter, bør du begynne behandlingen så raskt som mulig.

Men før du gjør det, sjekk ut produktet og hva andre sier om det.

Hva er virkningen og egenskapene til Dove Serum-In-Oil?

Dove Serum-In-Oil er utformet for pleie av farget og bleket hår eller hår som er skadet på grunn av høye temperaturer under styling. Produktet anbefales også for jenter med flisete tupper. Og hva slags egenskaper har dette produktet? Dove Serum-In-Oil regenererer selv de mest skadede hårstråene og gir næring til hodebunnen. Børsting og styling av håret blir enklere og raskere. Takket være dette produktet blir håret ditt sterkere, sunnere og mindre utsatt for kjemisk og mekanisk skade. Oljen virker både på overflaten og i den indre strukturen til håret.

Sammensetningen til Dove Serum-In-Oil består av flere vegetabilske oljer, parfyme, silikoner og mineraloljer. Palmeolje mykgjør og glatter ut håret. Den har antioksiderende og beskyttende egenskaper, gir perfekt fuktighet og næring. Solsikkeolje er ansvarlig for å gi håret glans. Videre styrker denne komponenten sprøtt hår som lett faller ut. Mens kokosolje og søtmandelolje pleier håret slik at det beholder riktig fuktighetsnivå og får næring i dybden.

Hvordan bruke Dove Serum-In-Oil?

Før påføring varmer du oljen i håndflatene, så påfører du den i håret. Doseringen avhenger av lengden og tykkelsen på håret ditt; du kan påføre noe mer i tuppene. Dove Serum-In-Oil absorberes ganske raskt, slik at håret ditt blir glatt, mykt og glansfullt. Ønsker du at håret ikke er puffete og statisk, bruker du en pumpe olje. Påfør den i tørt hår, børst gjennom og lag yndlingsfrisyren din. Produktet har en semiflytende formel, og til tross for den lille størrelsen varer den lenge.

Vet du hvor man kjøper Dove Serum-In-Oil?

Du kan kjøpe denne oljen i alle butikker, fra parfymeri via store kosmetikkgrossister til nettauksjoner. Det er trolig ikke noe annet produkt som er så lett tilgjengelig. Og hva med kvaliteten? Prisen på og meningene om Dove Serum-In-Oil er det beste beviset på den utrolige effektiviteten. Hvis du kunne tenkt deg å bruke en så kraftfull olje, sørg for å sjekke bloggernes kommentarer. Det som er interessant er at dette er et av de billigste produktene i rangeringen.

Sluttevaluering.

Dove Serum-In-Oil er et produkt som er lettilgjengelig. Du kan kjøpe det på parfymerier og på internett. Men før du gjør det bør du sjekke prisen og andres meninger – dette kan påvirke avgjørelsen din. Både virkningen og egenskapene til et slikt produkt er ganske gode. Bruksmetoden til produktet kan appellere til de som har problemer med uregjerlig hår og problemer med styling. Folk med sensitiv hodebunn eller svært skadet hår bør begrense bruken av Dove Serum-In-Oil til et minimum. Hvorfor? Fordi den inneholder silikoner og mineraloljer som hindrer at næringsstoffer trenger raskt inn i håret. De kan også ødelegge håret og irritere hodebunnen.

Fordeler:

  • enkel påføring
  • inkluderer naturlige oljer
  • varer i svært lang tid
  • har antioksiderende egenskaper
  • regenererer håret og gir det næring

Ulemper:

  • inkluderer silikoner og mineraloljer
  • liten størrelse
  • resultatet av behandlingen varer i svært kort tid
  • kan irritere svært sensitiv hodebunn
  • de første resultatene dukker opp etter dusinvis av påføringer